042-45 74 196

USB-mikroskop i industrin och på universitet

Våra USB-mikroskop finns hos många av de största svenska tillverkande industrierna för kvalitetskontroll och inspektion. Dino-Lite används även för forskning och utbildning på både mindre företag och på de flesta av sveriges universitet.

"En otroligt prisvärd och lätthanterlig produkt! Jag kontrollerar ytor, kniveggar och filmar korta mekaniska rörelsesekvenser. Tidigare använde jag lupp, men det gick inte att dokumentera resultatet på ett vettigt sätt."

Ola Nilsson, Tetra Pak

"Vi dokumenterar celler och mikrober med USB-mikroskop. Tidigare fick vi använda krångligare metoder som fluorescensinmärkning och fotografering i mikroskop med CCD kameror, eller fotografera med kamera och film."

Åsa Holm, Karolinska institutet

"Bra för snabba undersökningar!"

Martin Bjurström, Sandvik Powdermet

"Mikroskopet används dagligen för artbestämning av skadeinsekter och mikrobiell påväxt. Förvånansvärt bra skärpa och färgåtergivning. Ett nytt och redan ovärderligt hjälpmedel i vår bransch."

Ulf Skoglund, Anticimex Umeå

"Ett ypperligt verktyg som hjälper dig att se skärförslitningen och därmed kan göra att du inte byter skärverktyget för tidigt. Allt funkar mycket bra och servicen är mycket bra! Kunnig personal!"

Robin Johansson, Tools Väst

"Vi använder det för att visa insekter på en filmduk med hjälp av en projektor kopplad till datorn. På detta sätt kan många se insekten samtidigt."

Niklas Jönsson, Naturhistoriska riksmuseet

"Vi undersöker utfällningar bildade vid rening av förorenad mark. En snabb och smärtfri väg från en bra förstoring direkt till ett dokument, rapport eller presentation."

Christian Ekberg, Chalmers Tekniska Högskola

"Jag arbetar med produktutveckling av blöjor och har behov av att kunna skicka bilder av små detaljer. En bild säger mycket mer än vad som är möjligt att beskriva med ord.
Enkelt att hantera och att ta med sig. Jag är inte knuten till labbet utan kan ta med mig mikroskopet dit jag behöver det."

Mikael Håkansson, Attends Healthcare AB

"Jag fotograferar ytor på provstavar.
Enkelt och smidigt. Djupskärpan är viktig."

Kjell Norring, Studsvik Nuclear

Omdömen:

"Bra förstorings­möjligheter till en billig peng."”
Patrik Granberg, SKF

Läs fler omdömen

Nöjda kunder: