Bäste kund,

Du har hittat till Sveriges smidigaste butik för USB-mikroskop. Vi säljer bara Dino-Lite och vet exakt hur de fungerar.

Vi är stolta leverantörer till Sveriges största industrier, men brinner för att ge personlig service även till små företag, som behöver se de där riktigt små detaljerna. Vi hjälper dig hela vägen från din första fråga tills att du kopplar in USB-kabeln och ser den fantastiska bilden på din skärm.

Jag ser fram emot att hjälpa dig hitta exakt rätt mikroskop. Hör gärna av dig via formuläret om du har några funderingar!

Med vänliga hälsningar
Niclas Marie
Grundare, Usbmikroskop.se

Om företaget

Usbmikroskop.se drivs av nicmar media AB, org.nr 559133-9006, och alla varor skickas från vårt lager i Sverige. När du handlar hos oss kan du vara helt säker på att du får originalprodukter till högsta kvalitet med 2 års garanti.

Vi strävar efter att alltid erbjuda USB-mikroskop av högsta kvalitet och tar kontinuerligt in nya produkter. Saknar du något i vårt sortiment är du välkommen att höra av dig.

För dig som använder mikroskop inom skönhet och hälsa så samarbetar vi med TimeCenter som är en tjänst för onlinebokning.

Dino-Lite

Dino-Lite är världsledande inom bärbara digitala USB-mikroskop. Med avancerade mätfunktioner och en hög upplösning löser de arbetsuppgifter som tidigare bara var möjligt med betydligt dyrare utrustning.

Se upp för billiga kopior - Dino-Lite är originalet och ger dig de bästa bilderna. Dino-Lite är ett registrerat varumärke som ägs av AnMo Electronics corp, Taiwan. För mer information, besök www.dino-lite.com

Adress och bankuppgifter för kunder med leverantörssystem


Adress:
Injektor Solutions HB / Usbmikroskop.se
Källvägen 9
182 34 Danderyd

Org.nr/VAT
969722-1431
SE969722143101

Betalningsmottagare:
Fakturor hanteras av Fortnox Finans.
Bankgiro: 5457-6046
Betalvillkor: 30 dagar

Omdömen:

"Bra förstorings­möjligheter till en billig peng."”
Patrik Granberg, SKF

Läs fler omdömen

Nöjda kunder: